ΑυτοδιοίκησηΚορυφαίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Ολοκληρώθηκε η νέα πλατεία στο Φανάρι(web tv)

Οσοι και όσες πισκέφθηκαν το ΣΚ το Φανάρι διαπίστωσαν ότι έχει πλέον ολοκληρωθεί η νέα πλατεία στο λιμάνι και έτσι αξιοποιήθηκε ένας χώρος που για πολλά χρόνια χρησιμοποιούνταν ως άναρχο πάρκιγκ.

Η αισθητική του χώρου είναι ενδιαφέρουσα ενώ και ο φωτισμός το βράδυ είναι ο κατάλληλος.

Επιπλέον πέριξ της πλατείας έχουν τοποθετηθεί ήδη τραπεζοκαθίσματα επιχειρήσεων εστίασης και έτσι αυξήθηκε ο προς αξιοποίηση χώρος στον παραλιακό οικισμό.

Ίσως θα μπορούσε να αυξηθεί η χωρητικότητα των καθήμενων στο χώρο γιατί όπως έχει γίνει γνωστό προορίζεται και για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Τέλος έχει αλλάξει η οδοσημανση στο σημείο και αυτό καλό θα είναι να το προσέξουν οι οδηγοί οι οποίοι όπως διαπιστώσαμε παραβιάζουν συστηματικά τις απαγορεύσεις μην προσέχοντας τις ταμπέλες που πλέον δεν επιτρέπουν την κίνηση από το ύψος της γνωστής ταβέρνας προς το λιμάνι.

Ρεπορτάζ Σάκης Αντωνίου

Back to top button