ΚοινωνίαΚορυφαίαΡεπορτάζΤοπικές ειδήσεις

Επιβεβαιώνει απόλυτα το δημοσίευμα της Ροή news ο γιατρός της Μαρώνειας

Παρότι εμείς σκοπίμως δεν αναφέραμε το χωριό στο οποίο δημιουργήθηκε η αναστάτωση λόγω της επίσκεψης συμπολιτών μας στους Αγίους Τόπους κατά την κρίσιμη περίοδο έξαρσης του κορωνοϊού στο Ισραήλ ,ο γιατρός της Μαρώνειας μιλώντας στο inkomotini.gr επιβεβαίωσε απόλυτα τα όσα γράψαμε για το θέμα αποκαλύπτοντας ότι όντως το ζήτημα αφορά συμπολίτες που μένουν στη Μαρώνεια και βρίσκονται σε κατ οίκον περιορισμό  λαμβάνοντας  μέτρα αυτοπροστασίας  ενώ δεν εμφάνισαν  πυρετό ούτε ποτέ μεταφέρθηκαν  στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης .

Ο κ Ευστράτικος Μυλωνάς αποκαλύπτει πως «τα εν λόγω άτομα, τα οποία παραμένουν προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό, χωρίς συμπτώματα,  θερμομετρούνται τρεις φορές την ημέρα, έχοντας λάβει και τις σχετικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.»

Μάλιστα ο ίδιος διαψεύδει και δημοσιεύματα που προφανώς έπεσαν στην αντίληψή του και μιλούν  περί δήθεν μεταφοράς τους  στην Αλεξανδρούπολη. Λεει επί λέξει ο γιατρός“Είναι το λιγότερο κρίμα να δημιουργείται κλίμα πανικού και φόβου χωρίς να υπάρχει αυτή η είδηση. Ίσως υπήρξε φημολογία, αλλά η είδηση είναι ψευδέστατη”, τονίζει ρητά ο κ. Μυλωνάς, και προσθέτει: “Το ζευγάρι το οποίο είχε επισκεφθεί τους Άγιους Τόπους δεν έχει κανένα εμπύρετο σύμπτωμα, δεν έχει μεταφερθεί σε κανένα νοσοκομείο, με κανένα ασθενοφόρο, και παραμένει προληπτικά σε καθεστώς απομόνωσης σπίτι του και με παρακολούθηση”. Καταλήγοντας, υπογραμμίζει πως “μόνο βοήθεια δεν προσφέρουν τέτοια δημοσιεύματα”. καταλήγει ο γιατρός .

Είναι προφανώς πως τέτοιες στιγμές απαιτείται από όλους αυτοσυγκράτηση.Fake news δεν έχουν θέση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα το οποίο δοκιμάζει τη χώρα μας σε μία κρίσιμη για τα εθνικά θέματα περίοδο λέμε εμείς και λυπόμαστε πραγματικά για εκείνους που αποφάσισαν να πορευτούν με ψέματα ξεχνώντας ότι αυτά έχουν μικρά ποδάρια και φανερώνονται από την «αποκαλυπτική» δημοσιογραφία της Ροδόπης η οποία “δεν ορρωδεί προ ουδενός”…

Back to top button