ΑθλητισμόςΚοινωνίαΚορυφαία

Ωφελούμενοι από το Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης “Άγιοι Θεόδωροι” συνόδευσαν τους παίκτες του αγώνα Πανθρακικός -Πανιώνιος στο ΔΑΚ

Την Κυριακή τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνόδευαν παιδιά της Ακαδημίας μας και ωφελούμενοι του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης Άγιοι Θεόδωροι, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας.

Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως πολλά παιδία του Συλλόγου Άγιοι Θεόδωροι είναι αθλητές των Special Olympics Hellas με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο αφού έχουν αποκομίσει πολλά μετάλλια στους πανελλήνιους αγώνες Special Olympics Hellas που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Λουτράκι αλλά και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Special Olympics που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2023 στο Βερολίνο.

Επίσης, ένα σημαντικό γεγονός για την πόλης μας είναι η διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Bowling που διοργανώνει ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης Άγιοι Θεόδωροι στην πόλη μας από τις 10-12 Οκτωβρίου στο κατάστημα prime time στο εμπορικό κέντρο Cosmopolis.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι και όλοι μαζί να εμψυχώσουμε τους αθλητές μας.

Τέλος, ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης Άγιοι Θεόδωροι θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του Πανθρακικού για την διαχρονική στήριξή και βοήθειά του όλα αυτά τα χρόνια.

Back to top button