ΚορυφαίαΕλλάδαΚοινωνίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

“Το ΠΑΣΟΚ ζητά να είναι επιλογή ελπίδας” -Προεκλογική εκδήλωση στην Κομοτηνή (φωτό και web tv)

Την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση ,ενόψει των Ευρωεκλογών της προσεχούς Κυριακής παραγματοποίησε σήμερα στην Κομοτηνή το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ .

Η θεματική της εκδήλωσης ήταν “Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Περιφερειακή Οικονομία” με ομιλητές τον βουλευτή του Κιλκίς Στέφανο Παραστατίδη και τους\τις υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματος Κρυσταλλία Αρμενάκη, Χριστίνα Αλίρη, Κατερίνα Πλέσια Ευσταθοπούλου και τον Καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ Χρήστο Άκρατο.

Η σύνεδση της εκπαίδευσης με την Περιφερειακή Ανάπτυξη,η απάντηση στην άνοδο της ακροδεξιάς και του λαικισμού ,η αισιοδοξία για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και φυσικά η κριτική στην σημερινή κυβέρνηση μέσα από το πρίσμα της Ευρώπης αποτέλεσαν κομβικά σημεία των τοποθετήσεων των ομιλητών .

Παρόντες μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ,ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ,ο πρώην Υπουργός Γιώργος Πεταλωτής ,οι τέως υπ βουλευτές Γιώργος Μανανάς ,Ευαγγελίνα Μουτουσίδου ,φυσικά ο Γραμματέας Γιάννης Αμαραντίδης ,ο Πρόεδρος του ΕΚΚ Γιώργος Χατζηαθανασίου,μέλη της ΝΕ ,νεολαίοι κα

Εδώ οι δηλώσεις του κ Παραστατίδη

Εδώ οι δηλώσεις της κας Αρμενάκη

Εδω οι δηλώσεις της κς Αλίρη

Εδω οι δηλώσεις της κς Πλέσια

Εδώ οι δηλώσεις του κου Άκρατου

Ρεπορτάζ βίντεο φωτο Σάκης Αντωνίου

Back to top button