ΑυτοδιοίκησηΚορυφαίαΠεριφερειακές εκλογές 2023ΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Ορκίστηκε ο νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης και τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου (video φωτογραφίες)

Το αδιαχώρητο που σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 17 12 2023 κατα την ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής αποτέλεσε ένα στοχιείο που προσδιορίζει ένα δυνατό πολτικό ξεκίνημα .

Στο Μέγαρο βρέθηκαν όλοι οι Μητροπολίτες της ΑΜΘ,ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος,ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας Απόστολος Τζιτζικώστας,η υπεύθυνη του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα Έλενα Σώκου, βουλευτές ,Δήμαρχοι και εκπρόσωποι στρατιωτικών ,Αστυνομικών και θεσμικών φορέων .

Ο κ Τοψίδης ορκίστηκες από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας Κομοτηνής Παντελεήμονα ενώ ακολούθησε η ορκωμοσία των μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ τόσο με θρησκευτικό όσο και με πολτικό όρκο.

χαιρετισμό απεύθυναν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας .

Στο τέλος ο νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης έδωσε το στίγμα της νέας θητείας και τους στόχους που έθεσε για την Περιφέρεια ΑΜΘ

Ακολούθησε δεξίωσε στο φουαγιέ του Μεγάρου συνοδεία μουσικής .

Φωτογραφίες εδώ

Βίντεο από την ορκωμοσία εδώ

Ρεπορτάζ βίντεο φωτο Σάκης Αντωνίου

Back to top button