ΚορυφαίαΔημοτικές Εκλογές Ροδόπη 2023Περιφερειακές εκλογές 2023ΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ροδόπης και Δημοτικοί Σύμβουλοι Κομοτηνής με τη Λαϊκή Συσπείρωση (web tv φωτογραφίες)

Την Δευτέρα οι υποψήφιοι Περιφερειάρχης ΑΜΘ Διονύσης Κλάδης και Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Λεβέντης παρουσίασαν τις θέσεις και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκης Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ για την ΠΕ Ροδόπης και το Δήμο Κομοτηνής.

Οι υποψήφιοι ακολουθούν :Ακολουθούν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκης Συσπείρωσης για τη Ροδόπη

  1. Αρναούτ Μουσταφά Μουμίν Τζελαετίν του Μουχαρέμ: Είναι συνταξιούχος ναυτικός. Κατάγεται από τον Πάσσο του Δήμου Αρριανών όπου και κατοικεί με την οικογένειά του, την σύζυγο και τα δυο τους παιδιά. Είναι πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής του Δημοτικού Σχολείου Πάσσου.
  2. Γιουρτσού Τζελαϊντίν του Τζεμήλ: Κατάγεται από τον Τσαλαπετεινό Ξάνθης. Για χρόνια έζησε στους Αμαξάδες Ιάσμου, ενώ από το 2011 διαμένει στις Σάπες, όπου και διατηρεί λογιστικό γραφείο. Είναι απόφοιτος του Γυμνασίου-Λυκείου «Τζελάλ Μπαγιάρ» και πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης.
  3. Γιουσούφ Εμπρού του Σεϊντάν: Είναι 28 ετών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και εργάζεται ως γραφίστρια. Είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ) και μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας «Fireart». Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Βολκάν Σιακήρ και είναι μητέρα μίας κόρης. Κατάγεται από τον Ίασμο Ροδόπης.
  4. Δεβετζής Γεώργιος του Ιωάννη: Είναι 56 ετών, βιομηχανικός εργάτης στην DIAXON του ομίλου ΕΛΠΕ. Είναι πατέρας 2 παιδιών. Έχει καταγωγή από την Κίρκη Έβρου και τις Σάπες.
  5. Καραμπάσης Βασίλειος του Εμμανουήλ: Συνταξιούχος υπάλληλος της Περιφέρειας Ενότητας Ροδόπης. Κατάγεται από το Πάμφορο.
  6. Κασαπαντωνίου Αμαλία του Γεωργίου: Είναι 31 ετών, ιδιωτική υπάλληλος. Είναι γραμματέας του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ), αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης, και μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ). Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΔΠΘ και έχει ολοκληρώσει την ειδικότητα του βοηθού βρεφονηπιοκόμου του ΙΕΚ ΔΥΠΑ. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει τις σπουδές της στο τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του ΔΠΘ.
  7. Κελές Χασάν Χουσεΐν του Μεμέτ: Είναι 54 ετών, κτηνοτρόφος και καπνοπαραγωγός. Κατάγεται και ζει στην Οργάνη του Δήμου Αρριανών.
  8. Κερατζή Ιμπράμ Ιμπραήμ του Φερεντίν: Είναι 49 ετών, αρχιτέκτονας. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Ερτζιές στο Καϊσερί της Τουρκίας και διατηρεί τεχνικό γραφείο στις Σάπες. Είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανώτατων Σχολών – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) και έχει διατελέσει μέλος αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θράκης. Κατάγεται από το Αρσάκειο του Δήμου Μαρωνείας Σαπών.
  9. Κυριακίδης Ιωάννης του Κυριάκου: Είναι 29 ετών. Βιομηχανικός εργάτης στην ETPA Packaging και εκλεγμένος στο ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου της εταιρίας. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως διανομέας στον κλάδο του επισιτισμού. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας – Εθνολογίας του ΔΠΘ.
  10. Πάλλης Θεόδωρος του Παναγιώτη: Είναι 62 ετών, αγροτοκτηνοτρόφος. Κατάγεται από την Κρωβύλη του Δήμου Μαρώνειας Σαπών.
  11. Σαλαπάτα Ιωάννα του Αναστασίου: Είναι 23 ετών. Είναι προπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του ΔΠΘ.
  12. Σπορίκης Παναγιώτης του Θεοδώρου: Μεγάλωσε και ζει στον Ίασμο. Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Οδοντοτεχνικής της Ανώτερης Σχολής Στελεχών Υγείας του ΤΕΙ Αθηνών και της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και εργάζεται ως οδοντοτεχνίτης. Ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ιάσμου την περίοδο 1999-2002 και 2019-2023 με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Δραστηριοποιείται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου του οποίου διετέλεσε πρόεδρος και μέλος της διοίκησής του για πολλά χρόνια.
  13. Ταξοπούλου Αικατερίνη του Παναγιώτη: Είναι 37 ετών, φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Δραστηριοποιείται μέσα από το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θράκης. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

14.Τύλιου Χαρίτου Ζωή (Ζωζώ) του Αθανασίου: Είναι συνταξιούχος νηπιαγωγός. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης. Για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε μέσα από το Σωματείο Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ροδόπης.


Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κομοτηνής

Αμανατίδης Παναγιώτης του Παύλου: Είναι γραφίστας και εργάζεται στην εταιρία ETPA Packaging. Είναι εκλεγμένος στο επιχειρησιακό σωματείο του εργοστασίου, στο οποίο έχει διατελέσει πρόεδρος. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής επί σειρά ετών. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

      Ασσαριωτάκης Ιωάννης του Αριστοφάνη: Είναι 28 ετών, φοιτητής στο 4ο      έτος του τμήματος Μηχανικών Αυτοματισμού και Οχημάτων και πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Μηχανικών του ΔΙΠΑΕ.

Βαργεμίδης Νικόλαος του Γεωργίου: Δημόσιος Υπάλληλος. Απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) με μεταπτυχιακές σπουδές στην Στατική. Έχει εργαστεί σε ασφαλιστική εταιρία, ενώ από το 2004 ζει και εργάζεται στην Κομοτηνή.

Γκλαβάνης Αναστάσιος του Νικολάου: Συνταξιούχος βιομηχανικός εργάτης, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ροδόπης.

Γκουντέλα Χρυσούλα του Ιωάννη: Υπάλληλος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Ροδόπης και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της ΠΕ Ροδόπης και της κεντρικής υπηρεσίας ΠΑΜΘ. Είναι μητέρα τριών παιδιών και είναι γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του 8ου Δημοτικού. Είναι Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κομοτηνής με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Γλερίδης Ευθύμιος του Γεωργίου: Είναι 36 ετών, Επαγγελματίας Οπλίτης.

Δεβετζή Παναγιώτα του Γεωργίου: Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολόγιας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Δεμπί Ιντμπέρ (Θέμης) του Ιμπρίς: Είναι 23 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος στον κλάδο του επισιτισμού και φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ. Είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ).

Δομβρίδης Γεώργιος του Δημητρίου: Υπάλληλος του ΙΕΚ ΔΥΠΑ. Έχει διατελέσει πρόεδρος διάφορων αθλητικών συλλόγων μαχητικών τεχνών. Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Θράκα Ιππέα και του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής.

Δούκας Παναγιώτης του Αντωνίου: Είναι Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Διοικητικό Δίκαιο καθώς και στο Ευρωπαϊκό-Ενωσιακό Δίκαιο στο ΔΠΘ και κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στον τομέα Ιδιωτικού Δικαίου του ΔΠΘ με αντικείμενο την Θεσμική Διεθνή Ναυτιλιακή Διαιτησία.

Εμίν Χουσεϊν Αχμέτ του Αχμέτ: Ιδιωτικός υπάλληλος-οδηγός σε κατασκευαστική εταιρία. Είναι πτυχιούχος Οχημάτων και Εγκαταστάσεων Μηχανημάτων Έργου. Πατέρας μίας κόρης.

Ευαγγελόπουλος Ευάγγελος του Αθανασίου: Είναι 31 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ) και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής.

Ευστρατίου Λεωνίδας του Αλέξανδρου: Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Teeside University Msc management. Διατηρεί τουριστική επιχείρηση στο Φανάρι Ροδόπης.

Θεοδωρίδης Θεοχάρης (Χάρης) του Αγάπιου: Γεννήθηκε και ζει στους Αγίους Θεοδώρους. Είναι συνταξιούχος ΙΚΑ. Εργάστηκε και δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά επί σειρά ετών στην εταιρία «Αλουμίνιο της Ελλάδος» (πρώην Πεσινέ).

Ίγγλης Αθανάσιος του Γεωργίου: Συνταξιούχος οικοδόμος.

Καδρουδής Αθανάσιος του Δήμου: Συνταξιούχος δάσκαλος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ροδόπης. Είναι πρόεδρος του παραρτήματος Ροδόπης ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Καλάμης Βασίλειος του Χριστόδουλου: Ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία με ανελκυστήρες.

Καλφόπουλος Σταμάτιος του Παναγιώτη: Είναι 42 ετών, φυσικοθεραπευτής.

Κασσάς Ανδρέας του Ιωάννη: Συνταξιούχος οδηγός.

Κιτμερίδης Πέτρος του Χριστόφορου: Διατηρεί τα τελευταία 13 χρόνια επιχείρηση στον κλάδο της εστίασης και είναι μέλος του ΔΣ του Σωματείου Καφεποτοπωλών.

Κυρατζόγλου Χαράλαμπος (Χάρης) του Αθανασίου: Είναι μαθηματικός και εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση τα τελευταία 15 χρόνια. Δραστηριοποιείται μέσα από το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θράκης. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με την μουσική επί σειρά ετών.

Κωνσταντινίδου Ελένη του Ηλία: Είναι 32 ετών. Φαρμακοϋπάλληλος – Μοριακή Βιολόγος. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης.

Μαργιωρή Ανθή του Ιωάννη: Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ. Είναι δημοτική υπάλληλος στον Δήμο Κομοτηνής, στον οποίο υπηρετεί επί 32 χρόνια, ενώ έχει υπάρξει προϊσταμένη τριών τμημάτων και δύο διευθύνσεων. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Μαστιγόπουλος Παντελής του Ιωάννη: Ιδιωτικός υπάλληλος. Ζει με την οικογένειά του στους Υφανταί από όπου και κατάγεται.

Μιχαηλίδου Σοφία του Ευθυμίου: Είναι 39 ετών, πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας.

Παπαδοπούλου Ελένη του Κωνσταντίνου: Εμποροϋπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Παπαδοπούλου Μαρία (Μαίρη) του Σάββα: Είναι προϊσταμένη του τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού της ΔΠΧΣ της περιφέρειας ΑΜΘ. Είναι μέλος του ΔΣ της ΕΜΔΥΔΑΣ Θράκης και μέλος της ΠΟΕΜΔΥΔΑΣ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μηχανικών Δημοσίου). Είναι μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θράκης και μέλος της Αντιπροσωπείας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανώτατων Σχολών – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ). Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Κομοτηνής 2014-2019.

Παπαστεφάνου Χαράλαμπος (Μπάμπης) του Στέργιου: Ιδιωτικός υπάλληλος στον κλάδο του επισιτισμού. Διεύθυνε εργαστήρι ζωγραφικής επί σειρά ετών. Έχει εκδώσει δύο προσωπικές του ποιητικές συλλογές. Έχει καταγωγή από την Στρύμη.

Πατήρη Κυριακή (Κακία) του Πέτρου: Προσφάτως συνταξιούχος εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι απόφοιτη του Μαθηματικού του ΑΠΘ και μέχρι πρότινος διευθύντρια του Γυμνασίου Ιάσμου. Έχει εκλεγεί μέλος του προεδρείου της ΕΛΜΕ Ροδόπης για δύο θητείες με το ψηφοδέλτιο της ΑΣΕ. Είναι μητέρα δύο κορών.

Σερήφ Αμέτ Αμέτ του Αμέτ: Είναι 36 ετών και είναι εργάτης σε βιομηχανία πλαστικών. Κατοικεί στην Πόρπη.

Στάμου Χριστίνα του Λεωνίδα: Είναι 26 ετών, ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρία ανακύκλωσης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ.

Τεπερίδης Πέτρος του Προδρόμου: Δικηγόρος, έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης επί 12ετίας. Είναι μέλος του ΔΣ του παραρτήματος Ροδόπης της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Ταγανουριάς Ελευθέριος του Ευστρατίου: Δασολόγος, υπάλληλος της Δασικής Υπηρεσίας της ΠΕ Ροδόπης

Τραϊτοράκης Μάρκος του Ελευθερίου: 34 ετών, απόφοιτος του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Τσελεμπής Βασίλειος του Αναστασίου: Συνταξιούχος της Diaxon του ομίλου ΕΛΠΕ. Για χρόνια εργάστηκε, επίσης, στον κλάδο της κεραμοποιίας, όπου και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση.

Τύλιος Ζαχαρίας του Χαράλαμπου: Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος. Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού.

Χαμητίδης Δημήτριος του Ευστρατίου: Συνταξιούχος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ροδόπης. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Σωματείου Αρτεργατών Ροδόπης.

Χαρτομαντζίδης Αναστάσιος του Γεωργίου: Κτηνοτρόφος. Κατάγεται και ζει στο Θρυλόριο. Έχει δραστηριοποιηθεί συνδικαλιστικά τόσο στο εργατικό, όσο και στο αγροτικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Χρηστίδης Δημήτριος του Χρήστου: Αγρότης. Κατάγεται από την Νέα Καλλίστη όπου και κατοικεί με την οικογένειά του. Έχει συμβάλει στο Αγροτικό Κίνημα της περιοχής.
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Κομοτηνής

Αναστασίου Παναγιώτης του Σεραφείμ: Είναι 41 ετών, μουσικός.

Γιαννοπούλου Βαρθολομαίου Μαρία Αγγελική (Μαριάντζελα) του Σπυρίδωνα: Είναι ετών 21, φοιτήτρια του τμήματος Νομικής του ΔΠΘ, μέλος το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης.

Καραμανώλη Ειρήνη του Κωνσταντίνου: Είναι εκπαιδευτικός, απόφοιτη του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής με κατεύθυνση τη Διοίκηση Τεχνολογίας του ΠΑΜΑΚ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εκπαίδευση Ενηλίκων του ΕΑΠ. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης. Είναι μητέρα μίας κόρης.

Καραμασούλη Θεοφανία Μαρία (Φανή) του Χρήστου: Είναι 19 ετών, φοιτήτρια του τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων χωρών.

Κοκονίδης Πέτρος του Κοσμά: Έχει εργαστεί επί δεκαετίες ως μισθωτός και ελεύθερος επαγγελματίας τυπογράφος.

Κουρμπαλίδου Ευαγγελία (Βαγελιώ) του Χρήστου: Ιδιωτική υπάλληλος.

Μαυρομάτη Ευαγγελία (Λίτσα) του Παρασκευά: Συνταξιούχος νηπιαγωγός. Πτυχιούχος Νομικής Σχολής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα Ελληνικά Λαϊκά Παραμύθια του ινστιτούτου Ανατολικών Σπουδών στο Παρίσι. Μητέρα ενός τέκνου.

Μούδιου Κορίνα Μαρία του Κωνσταντίνου: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Είναι μητέρα μίας κόρης και πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου.

Παπαδοπούλου Άννα συζ. Αλέξανδρου: Συνταξιούχος Νομικού Προσώπου.

Παπαδοπούλου Θεοφυλακτή (Φιλή) του Σάββα

Παπαδοπούλου Λεονταρίδου Αγγελική του Ιωάννη: Συνταξιούχος. Έχει εργαστεί για χρόνια σε κλωστοϋφαντουργία, όπου και δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά. Έχει διατελέσει πρόεδρος του σωματείου Γαζή, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας του κλάδου και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρο Κομοτηνής.

Τσελεπίδης Φώτιος του Νικολάου: Ιδιωτικός υπάλληλος στην εστίαση, με καταγωγή από το Μεσοχώρι και την Νέα Πέτρα.

Χαρισίου Περικλής του Νικολάου: Είναι 23 ετών. Εργάζεται ως barman στο καφέ-μπαρ Αλάβαστρον. Είναι φοιτητής της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ.

Χατζόπουλος Καλλίδωρος του Νικολάου: Είναι 34 ετών, εκπαιδευτικός μουσικός στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Χιονίδης Κώστας του Δημητρίου: Συνταξιούχος βιομηχανικός εργάτης
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Θρυλορίου

Θοδώρου Μάριος του Σταύρου: Είναι αναπληρωτής εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Κομοτηνής και κατάγεται από τον Ροδίτη.

Κασιτερίδου Αλίκη του Κωνσταντίνου: Κατάγεται από την πρώην ΕΣΣΔ, είναι μητέρας 2 παιδιών και ζει στο Θρυλόριο.

Χρυσοχοΐδου Ευρίκλεια (Κλειώ) του Γεωργίου: Είναι κάτοχος διπλώματος Μηχανογραφημένης Λογιστικής ΔΙΕΚ, μητέρας 1 παιδιού. Είναι ταμίας του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης και μέλος του ΔΣ της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης.
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Καρυδιάς

Γκιουλές Νικόλαος του Ηλία: Υπάλληλος στον κλάδο της Πληροφορικής. Πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Γκουσίδης Αθανάσιος του Δημητρίου: Μαραγκός

Τσελεμπής Ανδρέας του Αναστασίου: Αυτή τη στιγμή είναι άνεργος. Για χρόνια έχει εργαστεί ως μάγειρας.


Οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Νέας Καλλίστης

Κωστοπούλου Μαρία του Νικολάου

Μαλτιπιώτη Καλλιόπη του Δημητρίου

Μιχαηλίδης Ιωάννης του Γεωργίου: Ιδιωτικός υπάλληλος


Οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Πανδρόσου

Δημοπούλου Σοφία του Σωκράτη: Ελεύθερη Επαγγελματίας

Καρακούση Σωτηρούλα (Σώτα) του Δημητρίου: Κτηνοτρόφος, πρώην εργάτρια στην βιοτεχνία ιματισμού Πουφινά.

Χιονίδου Βαλσάμη Στρατούλα του Αποστόλου: Συνταξιούχος
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Κάλχαντος

Ανδρεάδου Χαβατζάκη Ροδιά του Δημητρίου: Συνταξιούχος

Σερήφ Τζαχητ του Μουσταφά: Κτηνοτρόφος

Χότζα Χασάν Ισμαήλ του Μουσταφά: Εργάτης με καταγωγή από την Σαρακηνή.
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Κοσμίου

Μπρούσα Ευθαλία (Λίτσα) του Αθανασίου: Συνταξιούχος κλωστοϋφαντουργίας. Επί σειρά ετών έχει υπάρξει συνδικαλίστρια στον κλάδο.

Παπαδοπούλου Ελευθερία του Αλέξανδρου: Ιδιωτική Υπάλληλος. Πτυχιούχος Διοίκησης και Οικονομίας Επιχειρήσεων (ΙΕΚ). Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Παπανικολαόυ Νικόλαος του Βασιλείου: Υπάλληλος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής.

Eδώ απόσπασμα από την εισαγωγική τοποθέτηση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Διονύση Κλάδη

Back to top button