ΚορυφαίαΚοινωνίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής :έτοιμο τον Νοέμβριο του 2026(web tv)

Ton Noέμβριο του 2026 θα είναι είναι έτοιμο το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής σύμφωνα με την ενημέρωση ,την 7η τα τελευταία χρόνια ,που είχε η τοπική κοινωνία σε σχετική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Τσανάκλειο την Παρασκευή 17 5 2024 και την οποία διοργάνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος .

Στην εκδήλωση παρέστη ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ,στελέχη της ΥΠΕ ,θεσμικοί και φυσικά στελέχη του Ιδρύματος και της κατασκευάστριας εταιρείας ΑΒΑΞ .

Όπως ειπώθηκε βρίσκεται σε εξέλιξη η θεμελίωση -σκυροδέτηση του Νοσοκομείου μία διαδικασία που θα ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο από τώρα για να ακολουθήσουν τα ξύλινα μέρη του Νοσοκομείου και φυσικά η τοποθέτηση του εξοπλισμού που θα είναι τελευταίας τεχνολογίας .

Το Υπουργείο επανέλαβε ότι ήδη ξεκίνησαν οι προκηρύξεις νέων θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ώστε το Νοσοκομείο να είναι έτοιμο να λειτουργήσει το 2027 .

Το νέο που ακούστηκε ήταν η αγορά ιαματικών φυτών που θα φυτευτούν στον περιβάλλοντα χώρο για να παίξουν και αυτά το ρόλο τους στην όλη διαδικασία .

Τα δωμάτια θα είναι μονόκλινα και δίκλινα ενώ θα υπάρχει και μονάδα ψυχικής υγείας .Οι αρχιτέκτονες του Νοσοκομείου το σχεδίασαν έτσι ώστε να εντάσσεται απολύτως στο περιβάλλον ,να έχει μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα ενώ το φως θα υπάρχει παντού

Εδώ απόσπασμα από την ενημέρωση όπως το μετέδωσε ζωντανά στη σελίδα της η Ροή news

Ρεπορτάζ βίντεο φωτο Σάκης Αντωνίου

Back to top button