ΑυτοδιοίκησηΚορυφαίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Μικρή αλλά αναγκαία η αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΥΑΚ δηλώνει ο Δήμαρχος Κομοτηνής-9 ευρώ το χρόνο στο μέσο λογαριασμό-Από το 2008 καμία αύξηση στο νερό της Κομοτηνής (web tv)

Ως “πολύ μικρή” αλλά αναγκαία βάσει του νέου πλαισίου που διέπει τις ΔΕΥΑ της χώρας, χαρακτηρίζει την αύξηση του 16% των τιμολογίων της ΔΕΥΑ Κομοτηνής που αποφάσισε , πρόσφατα ,κατά πλειοψηφία και μετά από έντονη συζήτηση,το δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής , ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαρανης .

Ο κ Δήμαρχος αναφέρει ότι η αύξηση σε έναν μέσο λογαριασμό θα είναι μόλις 1,5 ευρώ το δίμηνο ή 9 περίπου ευρώ το χρόνο.

Ο κ Γκαρανης σημειώνει ότι από το 2008 δεν έχει αυξηθεί ούτε ένα λεπτό το νερό στην Κομοτηνή καθώς ο Δήμος απορρόφησε όλες τις αυξήσεις που έγιναν από τότε στο κόστος ενέργειας καθως ο Δήμος υδροδοτείται από 100 γεωτρήσεις.

Η αύξηση θεωρείται αναγκαία προκειμένου να προχωρήσουν οι αναγκαίες μελέτες και η εταιρεία να αποκτήσει διαχειριστική επάρκεια προκειμένου να υλοποιεί Ευρωπαϊκά Προγράμματα .

Το Φράγμα των Συμβόλων οι διαδικασίες για την κατασκευή του θα δρομολογηθούν μετά το καλοκαίρι,θα δώσει οριστική λύση στην υδροδότηση του Δήμου που μπορεί στο μέλλον να οδηγήσει και σε μείωση του κόστους του νερού για τους Δημότες όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Κομοτηνής αφού θα μειωθεί πολύ το κόστος του ρεύματος που καταβάλει η ΔΕΥΑΚ στη ΔΕΗ σήμερα.

Οι δηλώσεις του οπως τις φιλοξενήσαμε στη σελίδα μας στο fb εδώ:

https://www.facebook.com/share/v/16U6duf7Le

Back to top button