ΚορυφαίαΠολιτισμόςΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Η νέα ποιητική συλλογή “Η νήσος Κίρκη” του Πασχάλη Κατσίκα παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή (web tv)

Οι μνήμες γύρω από τον γενέθλιο τόπο, ο έρωτας, ο θάνατος, η απώλεια, το παραμύθι, η πτήση, η προσγείωση, η νοσταλγία για το παρελθόν και τα συναισθήματα που το συνοδεύουν, αποτελούν τις βασικές συντεταγμένες στο «αρχιπέλαγος» του ποιητικού λόγου.

Στα ποιήματα του Πασχάλη Κατσίκα μπορεί ο καθένας να βρει ένα κομμάτι από τον εαυτό του και από τα βιώματα των παιδικών μας χρόνων. Η παρουσίαση της πέμπτης ποιητικής συλλογής του, «Νήσος Κίρκη», πραγματοποιήθηκε χθες στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής, διανθισμένη με αποσπάσματα ποιημάτων από το βιβλίο αλλά και έξυπνους διαλόγους με χιουμοριστική διάθεση στο κλίμα των ημερών και της προεκλογικής περιόδου.

Ομιλητές στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΟΙΝΣΕΠ «Κομοτηνή Εν Δράσει», σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο και τις «Εκδόσεις Δρόμων» ήταν ο Γιάννης Στρούμπας, φιλόλογος-συγγραφέας, η Βίκη Τριανταφυλλιά, φιλόλογος ενώ ο φιλόλογος-συγγραφέας, Ιγνάτης Χουβαρδάς συζητήσε με τον συγγραφέα για το σύνολο του έργου του.

Φωτογραφίες εδώ

Ο κ Πασχάλης Κατσίκας μιλά για τη νέα του ποιητική συλλογή

Ο Φιλόλογος Γιάννης Στρούμπας μιλά για τη “Νήσο Κίρκη”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΡΚΟΥ

Back to top button