Δωροεπιταγές στο Δήμο Κομοτηνής από την ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ-ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για την αγορά σχολικών ειδών για συμπολίτες με οικονομική αδυναμία

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ-ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» κ. Φωκίων Μπακιρτζής, μοίρασε στους εργαζόμενους που έχουν παιδιά σχολικής ηλικίας, Δωροεπιταγές αξίας 50€, για αγορά σχολικών ειδών, σε μια συμβολική κίνηση στήριξης των οικογενειών τους.

Επίσης παραδοθήκαν στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πολιτικών Ισότητας και Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας κα. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, αντίστοιχες Δωροεπιταγές, για την προμήθεια σχολικών ειδών από καταστήματα της πόλης, ώστε να διατεθούν , χωρίς διακρίσεις και χωρίς αποκλεισμούς, σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες που δυσκολεύονται ή αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το επιπλέον έξοδο, στηρίζοντας πολίτες που έχουν ανάγκη.

«Η φροντίδα των παιδιών αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα και η προσπάθειά μας είναι να τούς εξασφαλίσουμε περισσότερα από τα βασικά. 

Η συρρίκνωση του οικογενειακού εισοδήματος από την ακρίβεια των αγαθών, δυσκολεύει τις οικογένειες που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε επιπλέον έξοδα που προκύπτουν εποχιακά . Εμείς από πλευράς μας, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες, αποφασίσαμε να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια συνδράμοντας στα έξοδα της απόκτησης των απαραίτητων σχολικών ειδών για τους μικρούς μας φίλους ώστε να ξεκινήσουν την νέα τους χρονιά με χαμόγελο και όρεξη για μάθηση.»

Exit mobile version