Δημοτικές Εκλογές Ροδόπη 2023Κορυφαία

Δήμος Μαρώνειας Σαπών :νέος Δήμαρχος με 51,29% ο Απόστολος Ιωάννου

Αλλαγή στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών είχαμε χθες με την επικράτησε του Απόστολου Ιωάννου από τα Άμφια με ποσοστό 51,29% έναντι του 48,71 % του νυν Δημάρχου Ντίνου Χαριτόπουλου. Τους 2 συνδυασμούς χωρίζουν κάτι περισσότεροι από 200 μόλις ψήφοι διαφορά με τον νυν Δήμαρχο να κυριαρχεί στη ΔΕ Σαπών και τον νέο Δήμαρχο στην ΔΕ Μαρώνειας επιβεβαιώνοντας πως ο συγκεκριμένος Δήμος συνθέτει με δυσκολία δύο διαφορετικούς “κόσμους “

Το τελικό αποτέλεσμα εδώ :

Στους φίλους του που πανηγύριζαν τη νίκη του συνδυασμού του στις ΣΔάπες ο κ Ιωάννου ανάφερε:

“”Από αύριο πιάνουμε δουλειά, διασκεδάστε το και χαρείτε το” .Να σημειωθεί ότι το ίδιο βράδυ επισκέφθηκε και την Ξυλαγανή για τα εκεί επινίκια .

Δήλωση του Ντίνου Χαριτόπουλου

Ο νυν Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα :

Το χθεσινό αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μίας τεράστιας συλλογικής διαδικασίας που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και στόχο είχε την αναπτυξιακή επανεκκίνηση του Δήμου Μαρώνειας Σαπών.

Ο αγώνας που δώσαμε ήταν έντιμος και με αρχές. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, είναι όμως απόλυτα σεβαστό.

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Φυσικά ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού, αυτή την υπέροχη ομάδα είτε εξελέγησαν, είτε όχι. Συναποτέλεσαν μία εκπληκτική ομάδα δουλειάς.

Θα ασκήσουμε το ρόλο μας στο Δημοτικό Συμβούλιο πάντοτε με γνώμονα το καλό του τόπου και την πρόοδο του Δήμου Μαρώνειας Σαπών.”

η φωτο από το Χρονο

Back to top button