ΚορυφαίαΕλλάδα

¨Η έδρα του Ηλιόπουλου να πάει στον Κασσελάκη¨ λέει η ΝΕ Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ

Και ενώ οι εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης φαίνεται να είναι ραγδαίες , η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Ροδόπη παίρνει θέση στηρίζοντας το Στέφανο Κασσελάκη ζητώντας να ανοίξει ο δρόμος ,δια των διαδοχικών παραιτήσεων των υποψηφίων βουλευτών\τριών Επικρατείας ,της εισόδου του στη Βουλή. Μάλιστα φωτογραφίζουν την υποψήφια Βουλευτή Ζωρζέτα Λάλη ,η οποία έχει δηλώσει ότι θα κρατήσει την έδρα ,επισημαίνοντας οτι η έδρα ενδεχομένως καταλήξει σε κόμμα αποστατών” αναφερόμενοι στην Νέα Αριστερά.

Η ανακοίνωση εδώ

Η ενέργεια του συντρόφου μας, εκπρόσωπου του απόδημου ελληνισμού στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Όθωνα Ηλιόπουλου, να παραιτηθεί από βουλευτής υπέρ του προέδρου του κόμματος μας Στέφανου Κασσελάκη, αντανακλά τη βούληση των μελών και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Η στελέχωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας αποτελεί προνόμιο του εκάστοτε προέδρου, συνεπώς θα ήταν παράδοξο από κάθε άποψη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και μάλιστα ως πρώτος επιλαχών απόδημος, να μην έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπεί αυθεντικά το κόμμα μας και τον λαό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη βουλή, εκεί όπου δίνονται οι κορυφαίες θεσμικά πολιτικές μάχες.

Για αυτό, καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους και τις εμπλεκόμενες να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον ελληνικό λαό και να ανοίξουν το δρόμο έτσι ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να έχει τη γνήσια εκπροσώπηση που δικαιούται στη Βουλή.

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, η οποία θα οδηγήσει, ενδεχομένως, να καταλήξει η έδρα σε κόμμα αποστατών, θα αποτελεί ακόμη μία παραβίαση της αυθεντικής βούλησης των μελών και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και θα κριθεί πολύ αυστηρά τόσο από τα ίδια τα μέλη του κόμματος όσο και από την ιστορία της Αριστεράς και της Προοδευτικής Παράταξης.

                                                                                                              ΝΕ ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Back to top button